Ще бъдат ли поканени бившите приятелки на принц Хари на сватбата?

Pinterest LinkedIn +

Принц Хари и Меган Маркъл ще посрещнат стотици гости в параклиса "Сейнт Джордж" за дългоочакваната им сватба на 19 май. Но дали най-значимите бивши приятелки на Хари – Челси Дейви и Кресида Бонас – ще бъдат сред тях?

В продължение на няколко години Хари се събира и разделя с Челси, като последният им опит за помирение беше през 2011 г. Те се разделиха окончателно през 2014 г., а причина за това беше, че Челси не понасяше медийното внимание и обществения контрол, съпровождащи връзката.

След това щафетата пое актрисата Кресида. Дори и след раздялата им обаче принцът посещаваше пиесите, в които играеше тя. През 2016 година пък Челси каза, че с Хари все още поддържат връзка. "Мисля, че винаги ще бъдем добри приятели", заяви тя.

Има и кралски прецедент за покана на бившите на големия ден. Пет от предишните приятелки на принц Уилям присъстваха на сватбата му с Кейт Мидълтън през 2011 г. И, разбира се, на сватбата си с принцеса Даяна принц Чарлз покани сегашната си съпруга Камила, както и други.

Ще продължи ли традицията? Списъкът с всички 600 гости все още не е разкрит, така че предстои да видим.

Сподели.

Относно автора

За Катя Димитрова журналистиката е не просто професия, а начин на съществуване. Интересите й са свързани с международната политика, лайфстайла, здравето, науката и технологиите, а хобитата – с литературата, театъра и хубавата музика.