Меган Маркъл приключи филмовата си кариера... със сватбена сцена!

Pinterest LinkedIn +

Докато се подготвя за кралската си сватба, Меган Маркъл официално се сбогува с актьорското майсторство. В сряда Маркъл, която преди това е казвала, че ще се оттегли, за да се фокусира върху своите кралски задължения, направи последната си поява като актриса на финала на сезон 7 на "Костюмари".

В двучасовия епизод героинята на Меган – Рейчъл Зайн – и годеникът ù Майк Рос (изигран от Патрик Дж. Адамс, който също напуска сериала) получават оферта за работа. Двойката приема, но има уловка. Това е в Сиатъл. Така че те набързо се преместват и най-накрая вдигат сватба.

Следвайки новината за годежа на Меган с британския принц Хари през есента, екипът зад сериала съобщи, че това ще бъдат последните епизоди с нея:

"Всички ние в USA Network и Universal Cable Productions искаме да изпратим най-сърдечните поздравления на Меган Маркъл и принц Хари за годежа им", се казва в изявлението. "Меган е член на нашето семейство от седем години и е радост да работим с нея. Искаме да ù благодарим за безспорната страст и отдаденост към "Костюмари" и ù пожелаваме най-доброто".

Кралската сватба ще се състои на 18 май.

Сподели.

Относно автора

За Катя Димитрова журналистиката е не просто професия, а начин на съществуване. Интересите й са свързани с международната политика, лайфстайла, здравето, науката и технологиите, а хобитата – с литературата, театъра и хубавата музика.