Единственото видео "Nothing Compares 2 U" в изпълнение на Принс най-после видя бял свят. Невероятно е!

Pinterest LinkedIn +

Помните ли хита "Nothing Compares 2 U", с който изгря звездата на Шиниъд О’Конър в началото на 90-те? Е, оказва се, че познаваме кавъра, а оригиналът е създаден от Принс през 1984 г.

Тогава той е имал намерение да изпълнява песента с групата "The Family", сформирана от самия него. Музикантите записват песента и тя излиза в дебютния албум на групата, но по онова време тя не се превръща в хит и не се сдобива с видеоклип.

По време на свои концерти Принс понякога е изпълнявал "Nothing Compares 2 U", но видеото, заснето по време на студийния запис, никога не е било показвано.

То беше разпространено за първи път преди броени часове и ви предлагаме да се насладите на този шедьовър, създаден, аранжиран и изпълнен от гениалния Принс.


Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.