Кристина Агилера представи втория сингъл от новия си албум

Pinterest LinkedIn +

Кристина Агилера анонсира "Twice" – второто парче от предстоящия ù албум "Liberation". За разлика от първия сингъл "Accelerate", което е по-скоро хип-хоп, "Twice" е балада и съдържа характерното за дивата соул звучене.

"Liberation" е шести студиен проект в дискографията на певицата, който излиза шест години след предишния  ù албум "Lotus". В подкрепа на новия си албум, който се очаква да излезе на пазара на 15 юни, Агилера ще тръгне на турне в Северна Америка.

То ще носи символичното име "The Liberation Tour" и ще бъде първо за популярната изпълнителка от десет години насам. Наскоро 37-годишната певица публикува в социалната мрежа снимка без грим, с която анонсира предстоящото си турне.

"The Liberation Tour" ще стартира на 25 септември и ще обхване 22 града, сред които Бостън, Оукланд, Денвър, Ел Ей, Лас Вегас и други. Продажбата на билети стартира на 18 май.

Сподели.

Относно автора

Avtora.com е създаден през 2001 г. като поддържаща медия на популярния по това време клуб О!Шипка. Впоследствие платформата променя своя фокус и от музикален сайт разширява темите и начина за доставка на съдържание.