Ники Минаж пуска нов албум

Pinterest LinkedIn +

Рапърката Ники Минаж съобщи, че новият ù албум "Queen" ще излезе на 15 юни. Изпълнителката разкри подробности за него по време на най-популярното светско събитие в Ню Йорк – ежегодния бал "Мет гала" в музея "Метрополитън".

"Това е голяма вечер за мен, защото току-що съобщих на света, че новият ми албум излиза на 15 юни и той се нарича "Queen". Нямам търпение. Всеки ден съм облечена като кралица, и то по цял ден" – заяви 35-годишната певица.

Преди няколко дни Минаж пусна видеоклипове към песните "Chun - Li" и "Barbie Tingz", които са част от новия ù албум. Междувременно рап певицата участва като гост-изпълнител в парчетата "Anybody" на Young Thug, "She for Keeps" на Quavo и "Motor Sport" на Migos.


Сподели.

Относно автора

Мария Иванова е журналист с богат опит в бизнес и новинарски издания. Работила е последователно във вестник Монитор, списание b2b Magazine, Livenews.bg, Livebiz.bg и други медии. Съчетава работата в Avtora.com с позицията на главен редактор на образователния портал Uchi.bg. Пише още в Pixelmedia.bg и други издания. Обича да чете, да танцува, да спортува и да пътува.