Азис влиза в „Маскирания певец“! Фенове на шоуто ликуват

Pinterest LinkedIn +

Фолк певецът Азис влиза в „Маскираният певец“. Той ще бъде сред детективите от панела, заедно с колежката си Алекс Раева и актьора Владо Пенев.

Противно на очакванията, че участието на изпълнителя ще се отрази зле на имиджа на предаването и ще подразни хейтърите на чалгата, повечето от зрителите останаха очаровани от новината.

„Страхотен избор от водещи. Свежарски сезон ще бъде“, „Харесва ми подборът на журито. Писна ми от едни и същи лица на екран – Хилда, Ники Кънчев и Гала“, „Какво като пее чалга?! В шоуто искат представители от всякаква сфера. Това се нарича толерантност“, коментират фенове на „Маскираният певец“.

Самият Азис пък даде заявка, че ще е сред детективите, познали най-много маскирани участници.

Факт е, че изпълнителят на „Хабиби“ има опит не само във воденето на предавания – все пак той самият водеше собствено шоу. Участвал е в редица риалити предавания и както неведнъж сам е разкривал, има изключително добре развито шесто чувство.

Сподели.

Относно автора

Avtora.com е създаден през 2001 г. като поддържаща медия на популярния по това време клуб О!Шипка. Впоследствие платформата променя своя фокус и от музикален сайт разширява темите и начина за доставка на съдържание.