Азия Ардженто: Антъни Бурдейн ме накара да дам парите!

Pinterest LinkedIn +

Италианската актриса Азия Ардженто отговори на скандалните обвинения в сексуален тормоз, отправени към нея от по-младия ù колега Джими Бенет.

Във вторник тя заяви, че не е имала "никакви сексуални отношения" с младежа, който я обвини в сексуално посегателство срещу него, когато той е бил непълнолетен, съобщава "Варайъти". Италианката, която се прочу и като активистка на движението #MeToo, направи и шокиращо изявление, с което замеси покойния си приятел Антъни Бурдейн в грозната история. Според нея той я е накарал да се съгласи на финансово извънсъдебно споразумение с обвинителя, за да сложи край на "продължителното съдебно преследване".

В изявление, цитирано от журналиста Яшар Али, Ардженто твърди, че обвинителят, бившето дете актьор Джими Бенет, е бил "смятан за опасен" от Бурдейн и че според него сумата 380 000 долара е била начин "да се отнесем със съчувствие към зова за помощ на Бенет", след като той е поискал "неочаквано извънредно голяма сума от мен", казва още актрисата. Тя добавя още, че е "дълбоко шокирана и наранена от новината, която е напълно фалшива", визирайки материала, публикуван в "New York Times", за който Avtora.com вече писа.

Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.