Apple дадоха зелена светлина на садистичната Unpleasant Horse

Pinterest LinkedIn +

Първоначално отхвърлената първа игра на експерименталното студио на PopCap 4th & Battery - Unpleasant Horse, все пак видя бял свят и вече може да бъде придобита от потребителите на iPhone и iPad, при това безплатно, стига да имат навършени 12 години.

Въпреки пъстрата цветова гама и изобилието от жълти пойни птички и крилати бели кончета, приликите на играта на 4th & Battery с Малкото пони се изчерпват дотук. Главният герой в Unpleasant Horse е злонамерен малък черен пегас, чиято цел (и респективно целта на играчите) е да скача от облаче на облаче, събаряйки всеки свой събрат, който му се изпречи на пътя, на земята, където го очаква възможно най-садистична смърт. Същата смърт обаче очаква и самият Unpleasant Horse, в случай, че не уцели облаче или гърба на друг пегас.

До появата на първия проект на 4th & Battery името на американската компания PopCap Games се свързваше преди всичко с мултиплатформения хит Bejeweled, чиито продажби в световен мащаб надхвърлят 50 млн. копия. iOS потребителите могат да се сдобият с Bejeweled 2 и Bejeweled Blitz срещу $0.99.

Сподели.