Малкото пони заменя драконите в Skyrim с потребителски мод

Pinterest LinkedIn +

Онези Skyrim фенове, които се отворени към козметични потребителски модификации и склонни да се откажат от спиращите дъха дракони, способни да ги накарат да се простят с живота си във всеки един момент, вече имат възможността да ъпдейтнат своята PC версия на петата The Elder Scrolls игра с Pony Dragon Mod на някой си zdzichorowerzysta, комуто е хрумнало да замени въпросните митични създания с друг хвъркат приказен герой.

Става дума за Fluttershy от популярния (най-вече сред подрастващите) франчайз My Little Pony, който вече е бил "призован" от около 500 души според статистиката за уникалните даунлоуди в сайта Skyrimnexus.com, от където може да бъде изтеглен (безплатно, разбира се).

Пак от там става ясно, че над 27 000 души са се заинтересували от мода, а според импресиите на геймплей видеоклипа, качен от XtremeScope в YouTube, броят им е над 420 000. Което от своя страна навежда на мисълта, че едва ли процентът на Skyrim феновете, склонни да заменят драконите с пони, било то и хвъркато, огнебълващо, розовогривесто и синеоко, е по-голям от 0.0001.


Сподели.