Aniventure Comic Con 2018 идва с много гейминг на 15-16 септември

Pinterest LinkedIn +

Aniventure Comic Con тази година ще се проведе в уикенда на 15 и 16 септември в Inter Expo Center София, като се очаква да бъде посетено от над 25 000 души.  

Освен косплейъри, актьори и художници от България и света събитието ще предложи много турнири и забавления за феновете на електронните игри и електронните спортове. Всеки посетител ще може да се включи в някой от десетките турнири по най-популярните игри у нас или просто да поиграе свободно в различните зони. Гостите ще имат възможност и да гледат битките на най-добрите отбори и играчи по "CS: GO", "League of Legends" или "FIFA18".

В различните зони на специалната игрална зала ще има и още турнири с награди, а част от потвърдените са 1v1 турнири по "CS: GO", "League of Legends", "FIFA18" и "Hearthstone". Основен технологичен партньор на тази зона ще бъдат OMEN by HP и Desktop.bg, които ще осигурят възможно най-мощните гейминг конфигурации и периферия.

Промо билетите за двата дни на фестивала са на цена 30 лева и могат да бъдат закупени в OMV, Билетния център в НДК и в мрежата на Eventim.bg до 15.07.2018, а деца до 7 години ще влизат безплатно с придружител, притежаващ билет.

В продажба са пуснати и специални билети с 50% намаление за деца на възраст между 8 и 12 години включително.

Сподели.

Относно автора

За Катя Димитрова журналистиката е не просто професия, а начин на съществуване. Интересите й са свързани с международната политика, лайфстайла, здравето, науката и технологиите, а хобитата – с литературата, театъра и хубавата музика.