Най-малкият гейминг лаптоп в света вече е достъпен на българския пазар

Pinterest LinkedIn +

Razer представи на пазара най-новото попълнение в продуктовото си портфолио – 15.6-инчовия геймърски лаптоп Razer Blade. Най-малкият гейминг лаптоп в световен мащаб вече е наличен за предварителна поръчка в мрежата на Ozone.bg на цени от 3 899 лв.

Новият 15-инчов лаптоп Razer Blade е създаден, за да отговори и на най-взискателните гейминг изисквания – мега мултитаскинг, способност да понесе интензивни гейминг сесии, гледане на видеа, тежки програми за дизайн, обработка на мултимедия и други общи продуктивни задачи са само част от характеристиките на това технологично бижу.

Всеки дисплей на лаптопите е индивидуално настроен в производствения процес, за да се достигне отлична точност на цветовете от самото стартиране на лаптопа. С наличните 144 Hz опресняване на картината 15.6” Full HD (1920 x 1080) дисплей, новия Razer Blade подобрява качеството на игра и гледането на видео със своята плавна графика и 100% sRGB цветове. Потребителите могат също да пристъпят към 4K (3840 x 2160) резолюция само с докосване на екрана и поддръжка на 100% Adobe RGB цветове.

Най-малкият в света 15.6-инчов гейминг лаптоп е с дебелина до 0.66 инча и с минимален отпечатък за максимална мобилност. Прецизното шаси е индивидуално фрезовано от цял алуминиев блок, за да се подсигури издръжлив и същевременно компактен дизайн. Повърхността е завършена с черен анодизиран слой, който предпазва от надрасквания.

Справянето със загряването без да се нарушават работните характеристики в толкова малък формат не е лесна задача, но от Razer прилага иновационна технология за охлаждане с "парна камера" вместо традиционните "тръби", които използват в повечето гейминг лаптопи.

"Горди сме, че успяхме за пореден път да създадем продукт на ниво, което дава на геймърите производителността и мобилността, която желаят", казва съоснователят и изпълнителен директор на Razer - Min-Liang Tan. "Обновихме процесорите до последните 6-ядрени от Intel, използвахме бързи 144 Hz дисплеи, захранвани от видеокарти от серията GeForce GTX 10 Series на NVIDIA и поставихме нов стандарт за мощност в най-малкия 15.6-инчов гейминг лаптоп".

Razer Blade включва новото осмо поколение Intel Core i7-8750H и се предлага с NVIDIA GeForce GTX 10 Series видеокарта. Новият 6-ядрен процесор Intel засенчва предшественика си с по-висока мощност и по-бърза реакция с Turbo Boost скорости до 4.1 GHz.

Клавиатурата се захранва от Razer Chroma, което позволява регулиране на цветовете на клавишите от около 16.8 милиона налични през Razer Synapse 3 софтуера. Също така притежава технология, която позволява множество бутони да бъдат натиснати едновременно, без да се губи нито един клик. Нови профили на управление вече са достъпни и позволяват избор между високопроизводителен режим или такъв, който да максимизира издръжливостта на 80-часовата батерия. Звукът се доставя чрез двойните предни говорители и идва с технологията Dolby Atmos за потапящо в звуците изживяване.
Сподели.