Андре Рийо представя два нови албума - "Love in Maastricht" и "Romantic Moments II"

Pinterest LinkedIn +

Всяка година световната суперзвезда и обичан цигулар Андре Рийо изнася концерти на открито в родния си град Маастрихт, Холандия. Десетки хиляди фенове от цял свят пристигат в града, за да се насладят на емоционалното музикално преживяване. 

Сега феновете могат да се насладят на този невероятен концерт от собствените си домове с новия DVD албум "Love in Maastricht". Той е запечатал впечатляващия концерт от юли 2018 г. и включва 30 фантастични изпълнения: романтични валсове, популярни арии като "Nessun Dorma" от Джакомо Пучини, световноизвестни мелодии, сред които "Granada", "You’ll Never Walk Alone", "Snow Waltz" и "Radetzky March"; световни хитове като "Can’t Help Falling In Love" и спиращи дъха интерпретации на "You Raise Me Up" и "Lara’s Theme" от филмовия хит "Доктор Живаго". Най-емоционалните и запомнящи се моменти на сцената са заснети от 28 камери.

Сподели.

Относно автора

За Катя Димитрова журналистиката е не просто професия, а начин на съществуване. Интересите й са свързани с международната политика, лайфстайла, здравето, науката и технологиите, а хобитата – с литературата, театъра и хубавата музика.