Амбър Хърд стана майка

Pinterest LinkedIn +

Холивудската актриса Амбър Хърд е станала майка. Тя съобщи изненадващата новина лично с публикация в своя Instagram.

Според Хърд дъщеря ѝ Уна Пейдж е родена на 8 април, но тя е решила да съобщи за това точно сега. "Тя е началото на остатъка от живота ми", сподели актрисата.

Според източници на изданието "Page Six" детето е родено с помощта на сурогатна майка. Самата Амбър е заявила, че е искала дете още преди четири години, но "при нейните условия". "Сега разбирам колко радикално е за нас, жените, да мислим за една от най-фундаменталните части на нашата съдба по този начин", пише Хърд. Кой е бащата на детето обаче тя не съобщава.

Наскоро стана известно, че Амбър Хърд ще участва във втората част на филма "Аквамен" въпреки протестите на феновете на бившия й съпруг Джони Деп, които поискаха да я отстранят от ролята на Мера.

Джони Деп и Амбър Хърд се ожениха през февруари 2015 г., но бракът им се разпадна година по-късно. Впоследствие Деп съди бившата си съпруга и поиска 50 милиона долара за статия, в която тя се нарича жертва на домашно насилие. Актьорът подчерта, че нейното изказване е клевета. През февруари 2020 г. в мрежата изтече разговор между звездите, в който актрисата признава, че е била бившия си съпруг.
Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.