Амбър Хърд обвини Джони Деп в опит за убийство

Pinterest LinkedIn +

Американската актриса и модел Амбър Хърд твърди, че бившият й съпруг Джони Деп се е опитал да я убие, съобщи "Variety". В съда тя е заявила, че се страхува от звездата от "Карибски пирати".

"Това е човекът, който се опита да ме убие. Разбира се, че бях уплашена. Той ми беше съпруг" - е казала Хърд по време на дело за клевета. То е заведено от Джони Деп, който поиска от бившата си жена 50 милиона долара за статия във "The Washington Post", където тя нарича себе си жертва на домашно насилие. Според актьора изявленията й са лъжа. На фона на този нашумял процес през февруари 2020 г. в мрежата изтече разговор между звездите, по време на който актрисата признава, че самата тя е биела бившия си съпруг.

По време на сегашния процес Хърд е заявила, че Деп й е изневерил веднага след сватбата, а също така е прилагал емоционално и физическо насилие спрямо нея. От своя страна Деп казва, че е бил шокиран от обвиненията на актрисата, които той лично намира за "доста отвратителни и обезпокоителни". Актьорът е подчертал, че никога през живота си не е удрял жена. Той е заявил също, че според него е важно да отстоява себе си и да се опита да възстанови кариерата си.
Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.