Алис Купър защити Джони Деп в драмата му с Амбър Хърд

Pinterest LinkedIn +

Рокаджията Алис Купър публично се застъпи за звездата от "Карибски пирати" Джони Деп, който беше обвинен в насилие от бившата съпруга Амбър Хърд. Коментарът на музиканта е публикуван в "New York Post".

Купър, който свири заедно с Деп в рок групата "Холивудски вампири", заяви, че дългогодишният му приятел не би могъл да е извършил нещата, в които е обвинен. "Джони е един от най-сладките и безобидни хора, които съм срещал през живота си, така че не вярвам на всички тези истории, защото го познавам, и всеки, който го познава, мисли същото", - споделя певецът.

Джони Деп беше обвинен в насилие от бившата си съпруга Амбър Хърд, която го даде на съд. На свой ред актьорът заведе дело срещу вестник "Сън" за статия, в която се твърди, че той е упражнявал психическо и физическо насилие над жена си. Актьорът обаче загуби процеса, тъй като съдията прецени, че твърденията на "The Sun" са "до голяма степен верни".
Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.