Аксел Роуз изпя два свои хита с кънтри звездата Кари Ъндърууд (видео)

Pinterest LinkedIn +

Легендарният вокалист на "Guns`n`Roses" Аксел Роуз подкрепи кънтри звездата Кари Ъндърууд на сцената на фестивала за кънтри музика "Stagecoach" в Индио, Калифорния. Вчера, 30 април, заедно с младата си колежка ветеранът изпълни два хита на собствената си група - "Sweet Child O' Mine" и "Paradise City".

Първоначално Кари започва изпълнението на "Sweet Child O' Mine" сама, но внезапно обявява, че това е "най-великата нощ" в живота й и на сцената излиза Аксел Роуз. Двамата довършват песента, а след това изпълняват и "Paradise City".

Припомняме, че през 2015 г. Ъндърууд беше споделила пред списание "E!", че има огромно желание да пее с Роуз в някакъв момент от живота си. "Изпяла съм доста неща на "Guns`n`Roses" и хора като него ме научиха как да пея... Наблюдавала съм хора като него и като Фреди Меркюри, които правеха толкова нестандартни неща" - беше споделила тогава в интервюто певицата. 

39-годишната Кари Мари Ъндърууд е известна американска певица и автор на песни.
Звездата й изгря, след като през 2005 г. спечели четвъртия сезон на риалити шоуто "American Idol".

Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.