5 съвета, които ще ви помогнат да изберете точните слънчеви очила

Pinterest LinkedIn +

Аксесоари като слънчевите очила са просто задължителни. Те не само допълват тоалета ни по прекрасен начин, но и се грижат за доброто ни зрение. Когато дойде време за избор на подобен вид модно допълнение, трябва да обърнем нужното внимание на неща като качество, дизайн, цвят и прочее. В магазин Sky Optic ще се натъкнете на възхитително разнообразие от модели слънчеви очила, които ще задминат дори и най-смелите Ви очаквания. Купете подходящия за Вас чифт и не правете компромиси при неговия избор.

Как да изберем правилните слънчеви очила

Те трябва да бъдат така подбрани, че да можем да ги носим дълго време, с най-голямо удоволствие. Както качеството на рамките, така и надеждното покритие на стъклата е желателно да бъдат напълно издържани, за да не се тревожим за здравето на очите си и красивия си външен вид. Всичко е от значение, когато става дума за аксесоари от този вид, а за да бъде изборът Ви перфектен, е редно да насочим усилията и вниманието си към:

  • Нивото на UV защита и поляризация - колкото повече, толкова по-добре;
  • Цветът на слънчевите очила - класическите нюанси, като черно и кафяво, са винаги за предпочитане;
  • Антирефлексните свойства - добре е да ги има, за да се чувстваме още по-комфортно;
  • Марката/производителят - известните брандове са гаранция, че плащаме за качествена стока;
  • Цената - не надценявайте възможностите си, но и не пестете от избора на слънчеви очила.

И не на последно място - формата на лицето. Ако избраният чифт не подхожда на външния Ви вид, по-добре заложете на друг модел, наместо да правите напразни инвестиции. 

Кои са водещите критерии

Важните критерии при избора на аксесоар за лице са няколко. По-основните са свързани с това дали става дума за мъжки или дамски модел, вида рамка (метална, пластмасова и др.), форма на лицето (дължина и широчина), желан модел и заделен бюджет. В магазин ще намерите подходящо модно решение за всеки вкус, с което ще се чувствате прекрасно много дълго време и през всяка една част от годината.

Откъде да купим маркови модели

Sky Optic е магазинът, в който Ви очакват супер модели маркови очила, също както и изключително изгодни цени, които ще Ви дадат възможност дори и да спестите известна сума пари. Разнообразие от предложения, обновена платформа и добре систематизирани критерии за търсене - изборът на слънчев аксесоар би могъл да бъде и едно вълнуващо преживяване с красив край. Вие сте на ход!

Сподели.