Zombie Mod за премиерата на Counter-Strike: Global Offensive

Pinterest LinkedIn +

На 21 август излезе горещо очакваната чисто нова игра от култовата FPS поредица на Valve - Counter-Strike, започнала съществуването си в края на миналия век. Една от последните новини около Global Offensive, разпространена чрез официалния блог на продукцията, е свързана с модовете, които ще съставляват съществена част от геймплейното разнообразие на играта.

Първият такъв – Zombie Mod, излезе в деня на премиерата на GO. Негови създалите са модърите от Plaguefest, а естеството му едва ли се нуждае от разясняване. Чрез него ще бъде задоволена нескончаемата нужда на геймърите от унищожаване на немъртви, като тези, проектирани от Plaguefest, са особено атрактивни. Или иначе казано – удоволствието от генерирането на фрагове е гарантирано.

Valve обещават на феновете на CS още много модове в следващите месеци, без да става ясно дали те ще са достъпни и за PlayStation 3 и Xbox 360 играчите.

Global Offensive беше обявена официално точно преди една година, пет месеца след старта на разработката й. Освен за PC, Xbox 360 и PS3, играта има версия и за Mac.

Сподели.