В Steam излезе демо версия на Sleeping Dogs за PC

Pinterest LinkedIn +

Потребителите на Steam вече имат възможността да изтеглят безплатно демо версията на отлично оценената от критиката приключенска екшън игра Sleeping Dogs за PC, гарантираща им пълноценно игрално преживяване, а не просто "малка хапка" от заглавието. Sleeping Dogs излезе в Европа миналата седмица и дебютира под No.1 в британския чарт, а според анализаторите продажбите на играта в САЩ най-вероятно ще й осигурят позиция в челните редици на августовската класация.

"Когато премина от Activision в Square Enix, те изразиха извънредна подкрепа за PC версията и в действителност ни поощриха да направим нещо повече за нея", коментира партньорството на United Front Games с издателите на Sleeping Dogs главният продуцент на играта – Джеф О'Конъл.

Планът на Activision е бил PC версията, чието демо е с размер от близо 3GB, изобщо да не бъде произведена от United Front, а от външно студио. Според О'Конъл на някои от пазарите, където е разпространена, Sleeping Dogs се продава най-добре именно във версията за PC, като един такъв пример е Германия.

"Издателите решават дали една игра ще има PC версия или не на базата на прогнозите за продажбите й на определени територии", допълва още О'Конъл. Sleeping Dogs пренася играчите в обляния от неонови светлини Хонконг, поставяйки ги в ролята на Уей Шен - полицай под прикритие, който се опитва да сломи Триадите отвътре.

Сподели.