"Защо всичко е толкова гей?" – възмути се певецът Кид Рок

Pinterest LinkedIn +

Рап изпълнителят Робърт Джеймс Ричи, по-известен като Кид Рок, никога не е заявявал в прав текст подкрепата си към американските власти, но за пореден път демонстрира поведение в този смисъл, задавайки риторично въпроса: "Защо в днешно време всичко е толкова гей?"

"Защо в наши дни всичко е толкова гей? Гей права, транссексуални, това и онова. Нека гейовете се женят, ако искат, но не трябва всичко да се усложнява толкова", заяви той публично.

На концерт тази седмица музикантът бе приветстван като "следващия сенатор на великия щат Мичиган", въпреки че отявленият поддръжник на президента Доналд Тръмп вече опроверга слуховете, че се готви да влезе в политиката. Ако пък наистина реши да се кандидатира, той би се изправил срещу силен съюзник – Деби Стейбнау, която през следващата година ще се опита да си спечели четвърти мандат на поста.

По време на концерта си Кид Рок успя да разгневи обществото, като Кид Рок развя знамето на Конфедерацията по време на изпълненията си, а по-късно изпя и националния химн.

Сподели.