Защо джендърските изцепки на Криско и Маги Халваджиян отвратиха нета? (+ Кой е по-хубав – ВИДЕО)

Pinterest LinkedIn +

Нова мода се появи сред родните звезди от мъжки пол – а именно да се правят на жени. Странната хрумка добива все повече популярност благодарение на мобилно приложение, което трансформира мъжките черти в женски.

Разбира се, крайният резултат е меко казано комичен и вместо женски образ се получава джендърско извращение, смятат са интернет потребители.

След като пръв провлачи крак продуцентът Магърдич Халваджиян покрай тийзърите за „Маскирания певец“, Криско го последва. Клипчето на рапъра обаче получи много повече негативни отзиви. Възмутени родители забраниха на децата си да слушат музиката му, тъй като давал лош пример и се правел на жена.

Други пък припомниха твърденията на бившата половинка на Криско, според която той има обратни наклонности и е минал през леглото на Любо Киров и Миро от „Каризма“. (Ние нищо такова не твърдим)

Маги Халваджиян не получи толкова жлъч, но и неговото видео не се прие с отявлен позитивизъм. Явно покрай коронавируса хората са загубили чувството си за хумор.

Ние пък смятаме, че новата тенденция е супер забавна и ако трябва да сме честни – Халваджиян изглежда невероятно. Въпреки че е далеч от Карди Би, която имитира, намираме видима прилика със Snoop dogg.

А според вас кой е по-хубав от двамата?Сподели.

Относно автора

Avtora.com е създаден през 2001 г. като поддържаща медия на популярния по това време клуб О!Шипка. Впоследствие платформата променя своя фокус и от музикален сайт разширява темите и начина за доставка на съдържание.