Защо арестуваха Ивайла Бакалова?

Pinterest LinkedIn +


Мис България – Вселена 2001 Ивайла Бакалова е била арестувана късно снощи на ГКПП „Калотина“, пише „Скандал“, позовавайки се на данни от полицията на пункта. 39-годишната моделка се е връщала от Италия заедно с приятеля си Веселин Денков-Брадата.

Според информацията, Денков е основен заподозрян в разследване срещу лихварска група. Той е работел заедно с люлинският лихвар Ивайло Говедарев-Пифа за изнудване и разпространение на друга. Смята се и че именно Денков, който официално е ресторантьор, е касиерът на Божков за протестите у нас.

Защо обаче е арестувана и Ивайла Бакалова и дали покрай сухото не гори и мокрото?

В светските среди упорито се шушука, че тя също имала участие в незаконните дела на гаджето си. „Откъде иначе ще може да си позволи толкова охолен живот и екзотични почивки“, съскат злите езици.

Припомняме, че Бакалова има дъщеря от първия си мъж Румен Гайтански-Вълка. Боклукчията е смятан за един от най-богатите българи у нас, а според слуховете издръжката, която плаща на Ивайла, е 5-цифрена.

Сподели.

Относно автора

Avtora.com е създаден през 2001 г. като поддържаща медия на популярния по това време клуб О!Шипка. Впоследствие платформата променя своя фокус и от музикален сайт разширява темите и начина за доставка на съдържание.