Зарежете дъските, Winter Stars идва за Xbox 360, PS3 и Wii по Коледа

Pinterest LinkedIn +

Немското студио 49Games (Winter Sports 2011 – Go for Gold, Summer Challenge 2010, RTL Wintersports 2010), което преди броени дни се присъедини към бързо разрастващото се семейство на Bigpoint (Radon Labs and Elofd in Berlin), обяви първите подробности за новия си проект Winter Stars, който ще излезе за PlayStation 3, Xbox 360 и Wii в последните дни на 2011 г.

Както подсказва заглавието й и в унисон с профила на студиото, което оттук нататък вероятно ще се концентрира върху разработката на онлайн игри, предвид фокуса на Bigpoint, Winter Stars обединява различни зимни спортове в това число ски алпийски дисциплини, фигурно пързаляне, биатлон, сноуборд, ски скокове, кърлинг, шортрек и др.

В играта ще бъдат включени 11 различни състезания, провеждащи се на 18 различни локации, Family (при който всеки играч ще може да избира нивото на трудност според възможностите си, състезавайки се с приятелите си) и Career Mode (кампаниен сингълплеър режим с постепенно развитие на игралния персонаж и придобивки като допълнително спортно оборудване), като мултиплеър режимът ще бъде с капацитет от четирима играчи.

Последните ще трябва да притежават PlayStation Move, в случай че играят Winters Stars на PlayStation 3, Kinect – ако предпочитат Xbox 360, или Balance Board – за Wii. Дистрибуцията на играта ще бъде осъществена от немското студио Deep Silver (S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky, Dead Island, Catherine).  

Сподели.