Гейм гафът на годината! Deep Silver пуснаха "грешна версия" на Dead Island в Steam (US)

Pinterest LinkedIn +

PC версията на апокалиптичния хорър екшън адвенчър Dead Island, разпространена в Steam при първоначалния й рилийз в Северна Америка, "не е била правилната", което обяснява многото и сериозни технически проблеми, с които се сблъскаха играчите, побързали да се сдобият с нея и да започнат да я играят още на 6 септември, признаха издателите на заглавието - Deep Silver, обещавайки да издадат пач възможно най-скоро.

Въпросният се появи още на 7 септември, придружен с уверението на компанията, че рилийзът на Bloodbath DLC няма да бъде повлиян от недоразумението със Steam версията на играта, както и че следващият пач за Dead Island, чрез който ще бъде отстранен бъгът с активирането на The Ripper, ще се появи възможно най-скоро.

Потребители, претършували програмния код на сгрешената версия, твърдят, че са намерили улики, доказващи че в нея фигурират елементи от Xbox 360 версията на Dead Island. До момента Deep Silver не са направили коментар във връзка с това разкритие. Dead Island излезе за PlayStation 3, Xbox 360 и PC на PAL териториите на 9 септември. PC версията на играта, достъпна за европейските потребители на Steam, е "правилната".

Сподели.