Новата анимационна поредица "Тафи" ще забавлява малките зрители

Pinterest LinkedIn +

"Boomerang" и "Cyber Group Studios" обединяват сили, за да създадат новия анимационен сериал "Тафи" ("Taffy"). Той ще се включи към програмата на детския канал "Boomerang" на 15 юли 2019 и ще се излъчва всеки ден от 9:45 ч.

Поредицата е базирана на авторска идея от "Cyber Group Studios" и е разработена заедно с "Boomerang". "Тафи" следва забавните приключения на вярното ловджийско куче Бентли, след като неговата възрастна богата собственичка г-жа Мъчмоър приютява енот самозванец, представящ се за ангорска котка с големи, мили очи и пухкава козина.

Всеки епизод проследява случка, в която Бентли се опитва да изобличи Тафи. Но изключително интелигентният "котарак" с лекота успява да обвини кучето за всяка своя каша, беля и катастрофален проблем, който създава. Независимо дали напускат луксозното имение на г-жа Мъчмоър за петзвезден круиз, пътуват по света със самолет или се срещат с президента, двамата съперниците всяват хаос, където и да отидат.

Всеки от 78-те епизода, създадени във Франция, е с продължителност от по 7 минути. "Тафи" има амбицията да се присъедини към забавни поредици, обичани от всички поколения, като "Том и Джери", "Скуби-Ду", "Мистър Бийн: Анимационният сериал" и др.

Сподели.

Относно автора

За Катя Димитрова журналистиката е не просто професия, а начин на съществуване. Интересите й са свързани с международната политика, лайфстайла, здравето, науката и технологиите, а хобитата – с литературата, театъра и хубавата музика.