"Да върнем децата към спорта" е мотото на предстоящия детски празник "Том и Джери"

Pinterest LinkedIn +

За девета поредна година ще бъде организиран детският празник "Том и Джери". Спортното събитие е насочено към най-малките. То ще мине под мотото "Да върнем децата към спорта", а основната му цел е насърчаване към системни спортни занимания и повишаване на спортната култура на децата от най-ранна възраст.

На празника ще бъдат представени: художествена гимнастика, спортни танци, модерни танци, народни танци, мажоретни танци, йога, гимнастика и футбол. Събитието ще се проведе в зала "Сиконко" в гр. София на 19 и 26 май и на 1 и 2 юни от 9:00 часа.

Очаква се да присъстват над 8000 гости и деца. За откриването на събитието са поканени много популярни лица в сферата на активния начин на живот, балансираното хранене и спорта. В инициативата участие ще вземат и деца от домове за сираци.

Тази година организацията на празника за подрастващите ще бъде осъществена със съдействието на спонсорите на събитието, както и на Министерството на физическото възпитание и спорта, асоциацията "Спорт за всички" и Българския футболен съюз.
Сподели.