Вижте трейлъра на дългоочакваната нова пълнометражна анимация "Спондж Боб: Гъба беглец"

Pinterest LinkedIn +

Един от най-впечатляващите анимационни герои на нашето време се завръща с нови сили, нова енергия и стари гащи! Пълнометражната анимационна лента "Спондж Боб: Гъба беглец" поднася чисто нови приключения от света на суперуспешната филмова поредица за жълтия симпатяга, който заедно с необикновените си приятели живее на дъното на океана в град Бикини Ботъм.

След огромния успех на филмите от 2004 и 2015 година "Спондж Боб Квадратни гащи: Филмът" и "Спондж Боб: Гъба на сухо" следва новата вълнуваща история на нестандартните герои. Предстои да разберем каква е причината една безобидна гъба да се превърне в беглец.

Още в първия трейлър на "Спондж Боб: Гъба беглец" зрителите виждат любимците от необичайната банда, които се завръщат за невероятни начинания. След като обичаният домашен любимец на Спондж Боб – охлювът Гари – е бил отвлечен, разтревожената жълта гъба заедно с Патрик оставят Бикини Ботъм зад гърба си и се впускат в епично приключение към изгубения град Атлантик сити, за да открият Гари и да го върнат у дома. И докато се сблъскват с изненадите и опасностите от тази спасителна мисия, Спондж Боб и неговите приятели доказват, че няма нищо по-велико от силата на приятелството.

Дали ще се справят с предизвикателството и какво ще трябва да преодолеят по пътя, осеян с препятствия? Нямаме търпение да разберем!

Режисьор на филма е Тим Хил, който поема щафетата от Пол Тибит и Майк Мичъл, режисирали "Спондж Боб: Гъба на сухо". От 29 май 2020 г. очакваме в кината на 2D и 3D още по-цветно, щуро и забавно приключение в света на най-известната гъба, създаден от Стивън Хиленбърг.

Сподели.