Започва фестивалът за градски изкуства и спортове Sprite Urban Fest

Pinterest LinkedIn +

Този петък, 29 юни 2018 г., в Морската градина в Бургас изпълнителите Skiller, Jahmmi Youth, Electric Force Breakin'Club, FreeRun Bulgaria, 5High скейт парк и графити артистите на Sprite ще покажат най-доброто от ърбън културата в България.

Феновете на градски изкуства и спортове ще имат възможността не само да наблюдават впечатляващите демонстрации, но и ще могат да вземат участие в уъркшопите на Sprite Urban Fest, който тази година ще се проведе под мотото "Born to RFRSH".

Бургазлии ще чуят на живо световния шампион по бийтбокс Skiller, който ще излезе на сцената в компанията на чаровника Jahmmi Youth. Ще имат възможност да разберат как се въртят на глава страхотните танцьори от ELECTRIC FORCE, колко флакона спрей са нужни на графити артистите KONTE, RUST2, MODE, JAHONE и TASK, за да сътворят впечатляващите си парчета върху специално разположените за събитието 6-метрови платна, както и да пробват уменията си по време на графити работилницата на Sprite. Момчетата от FreeRun ще демонстрират, че придвижването из градската джунгла може да бъде бързо, вдигащо адреналина и забавно, а скейтърите от 5High ще дадат най-доброто от себе си на фона на жестоките сетове на DJ Akasha.

Sprite Urban Fest ще гостува и в Пловдив на 7 юли, а големият финал ще бъде в София на 14 юли 2018 г. Началото на събитията е точно в 18:00 ч.
Сподели.

Относно автора

Мария Иванова е журналист с богат опит в бизнес и новинарски издания. Работила е последователно във вестник Монитор, списание b2b Magazine, Livenews.bg, Livebiz.bg и други медии. Съчетава работата в Avtora.com с позицията на главен редактор на образователния портал Uchi.bg. Пише още в Pixelmedia.bg и други издания. Обича да чете, да танцува, да спортува и да пътува.