Започнаха снимките на екшъна "G.I. Joe: Змийски очи"

Pinterest LinkedIn +

На специална церемония в Токио на 10 януари беше отбелязан стартът на продукцията "G.I. Joe: Змийски очи".

Най-новият филм от популярната филмова научнофантастична поредица "G.I. Joe" събира впечатляващ международен творчески екип, за да разкаже историята на Змийски очи. Това е един от най-известните и обичани от феновете образи, който е час от оригиналната линия играчки, послужила за вдъхновение за франчайза, включващ комикси, видео игри, анимационни сериали и игрални филми. 

Главната роля се изпълнява от световната звезда Хенри Годинг ("Crazy Rich Asians", "Последната Коледа"), а към него се присъединяват Андрю Кожи, Самара Уивинг, Харука Абе, Такехиро Хира, Урсула Цорберо и майсторът на бойните изкуства Ико Уайс. Режисьор е Робърт Швентке ("БСП - Бесни Страшни Пенсии", "The Captain"), а продуценти са Лоренцо ди Бонавентура ("Бъмбълби"), Брайън Голднър ("G.I. Joe: Ответен удар"). 

"G.I. Joe: Змийски очи" атакува кината на 16 октомври 2020 г.

Сподели.

Относно автора

За Катя Димитрова журналистиката е не просто професия, а начин на съществуване. Интересите й са свързани с международната политика, лайфстайла, здравето, науката и технологиите, а хобитата – с литературата, театъра и хубавата музика.