X Factor: близначките Алекс и Влади Димитрови отпаднаха от шоуто (Видео)

Pinterest LinkedIn +

След момчетата от The New Way на крачка от отпадане от надпреварата за победата във втория български сезон на X Factor бяха и момичетата от гърл бандата Lollipop. Вместо за тях обаче шоуто приключи за други две момичета, класирали се сред финалистите като дует - близначките Алекс и Влади Димитрови.

За музикалния двубой Lollipop (на снимката) бяха избрали песента Impossible на Джеймс Артър и излязоха първи. Алекс и Влади Димитрови пък се бяха спрели на парче от репертоара на Алиша Кийс – A Woman’s Worth.

След като чу двете изпълнения, журито стигна до решение Lollipop да продължат. Така шоуто напуснаха двете близначки. В тяхна подкрепа се изказа само Саня Армутлиева, която заяви, че винаги преди последното си представяне са били блестящи.

Мария Илиева, която беше ментор и на групата, и на дуета, трябваше да вземе най-тежкото решение. Тя подкрепи Lollipop с уговорката, че Алекс и Влади са завършени артисти и могат да започнат кариерата си веднага.

Освен с отпадането на двете 17-годишни момичета изминалата седмица в X Factor ще бъде запомнена и с конфликта в редиците на менторите, провокиран от представянето на атрактивната Жана Бергендорф - един от фаворитите за спечелването на формата с дългогодишна певческа кариера и участие в датския X Factor зад гърба си.

Изпълнението ѝ на шлагера "Ти ужасно закъсня" на Георги Станчев бе заклеймено от Саня Армутлиева, сериозно разкритикувано от Мария Илиева, ниско оценено и от по-сдържания Велизар Соколов-Заки и аплодирано от Любо Киров, който е ментор на темпераментната изпълнителка.

Той засили афекта на колегите си като се обърна към своето протеже и заяви: "Започна се! Радвай се, ти си голяма заплаха!", подкрепен от аплодисментите на публиката в залата. От последната се чуха плахи освирквания по адрес на Саня, която до последно отстоява мнението си, че, за разлика от досегашните ѝ изяви, представянето на Бергендорф е било "ужасно".

Сподели.