Vip Brother 2013: таен специален гост влиза в Къщата, Мишо Шамара отправи голо предизвикателство към Big Brother

Pinterest LinkedIn +

Освен с елиминацията на още един Съквартирант лайв изданието на Vip Brother 2013 на 14 октомври 2013 г. ще предложи атракция за зрителите на най-стария реалити формат у нас с влизането на още един специален гост в Къщата в Нови Хан.

Кой ще бъде той и с каква мисия ще бъде натоварен ще стане ясно в понеделник, 14 октомври, когато ще се разбере и кой от номинираните петима участници е получил най-ниска подкрепа и ще се присъедини към Джаред Катур, Еделвайс и Ивайло Станчев, които напуснаха шоуто не по собствено желание (какъвто бе случаят с Ангел Рашков).

За оставането си в Къщата се борят двамата олимпийци – Станка Златева и Тервел Пулев, социоложката Мира Радева и дъщеря й Ани, чийто съпруг Джаред бе елиминиран миналия понеделник, както и саботьорът в Къщата – Пламен, който се опита да убеди Йоана да номинира Станка, но беше разобличен публично. Big Brother нарече опита му "най-позорният в 9-годишната история на шоуто".

В случай че никое от събитията в епизода на 14 октомври не оправдае очакванията за съспенс и неочаквани обрати, шоуто би могло да произведе сензация на гърба на Мишо Шамара, който сподели пред камерите, че е готов да тича гол, ако някоя мисия го изисква.

Ръкавица, хвърлена изкусително в "двора" на Big Brother, който накара Тервел да демонстрира танцовите си умения, Мира Радева и дъщеря ѝ Анна да прекарат време в компанията на своите мъже без да имат правото да общуват с тях по какъвто и да било начин, Станка Златева да се преобрази до степен, че сама да не може да се познае, а Пламен да стане покорен слуга на всички останали Съквартиранти.

Гости в студиото в предстоящия лайф ще бъдат кралят на нощния живот в София и един от най-успешните участници в Dancing Stars 2013 - Петко Димитров, певицата Алисия и музикантът Богдан Томов.

Сподели.