"Музикална академия": две естрадни легенди и най-младата участничка в шоуто отиват на елиминации

Pinterest LinkedIn +

19-годишната Прея-Ейрин Комфорт Рекс Осасей - най-младата участничка в "Музикална академия" - ще се изправи срещу Кичка Бодурова и Петя Буюклиева на третия елиминационен концерт в шоуто на TV7, което вече приключи за Лора Караджова и Любен Христов. Прея бе номинирана от зрителите, които не харесаха представянето ѝ на концерта на 11 октомври, по време на който по решение на журито участниците трябваше да изпълнят R’n’B, соул или хип-хоп парче.

Петя Буюклиева отива на елиминации за втори път, но в този случай сега бе избрана директно от Прея. Ако и този път се пребори за оставането си, екстравагантната поп дива ще бъде един от участниците с най-висок седмичен бюджет, тъй като зрителите ѝ дадоха силна подкрепа и я класираха на трета позиция.

За втора поредна седмица Поли Генова оглави класирането, базирано на вота на зрителите, спечелвайки имунитет от елиминация. Тя заложи на парче на Джъстин Тимбърлейк и впечатли не само аудиторията, но и журито.

Изпълнението на Кичка Бодурова на хита на Тони Бракстън от 1996 г. Unbreak My Heart се хареса на зрителите, ако се съди по процентите в нейна подкрепа, и ако вотът им бе единственият фактор при определянето на номинациите, тя нямаше да трябва да се бори за мястото си в Академията. Журито обаче единодушно я изпрати на елиминации.

Въпреки че имаше не един, а трима заместници в лицето на менторите Мариана Попова, Рут Колева и Катя от дует Ритон, отсъствието на Димитър Ковачев в журито бе осезаемо, което бе отчетено дори от Криско с признанието, че Фънки му липсва.

Мариана Попова и Рут Колева влязоха и в ролите на изпълнители, като Рут партнира на Мария Драгнева за изпълнението ѝ на парче на Jay Z, а по-възрастната ѝ колежка, която бе сред участниците във Vip Brother 2012 - на Стенли, при това изненадващо и за нея самата. Тя изпълни вокалната партия на Михаела Филева от хита "Опасно близки", след като непредвидена ситуация възпрепятства младата звезда да вземе участие в концерта.

Сподели.