Wonder Woman също превзе Comic-Con 2016 с дебютен трейлър (Видео)

Pinterest LinkedIn +

Wonder Woman също се включи към отбора на супергероите, представили трейлърите за предстоящите си филми на Comic-Con: San Diego 2016. Видеото, дълго точно 2 минути и 51 секунди, ни показва много екшън, но и тънка романтична нишка. Трейлърът беше представен от главните действащи лица във филма Гал Гадо, Крис Пайн, Кони Нилсен и от режисьора Пати Дженкинс. Гадо вече ни показа и първия официален постер на филма в Twitter и изгря на корицата на Entertainment Weekly в ролята си на Жената чудо. Екипът приключи със снимките още през май тази година, а филмът ще дебютира на 2 юни 2017 г.

Wonder Woman също се включи към отбора на супергероите, представили трейлърите за предстоящите си филми на Comic-Con: San Diego 2016.

Видеото, дълго точно 2 минути и 51 секунди, ни показва много екшън, но и тънка романтична нишка. 

Трейлърът беше представен от главните действащи лица във филма Гал Гадо, Крис Пайн, Кони Нилсен и от режисьора Пати Дженкинс.

Гадо вече ни показа и първия официален постер на филма в Twitter и изгря на корицата на Entertainment Weekly в ролята си на Жената чудо. Екипът приключи със снимките още през май тази година, а филмът ще дебютира на 2 юни 2017 г.


Сподели.