Comic-Con в България за първи път с Том Влашиха от Game of Thrones сред гостите

Pinterest LinkedIn +

Събитието на годината в гийк средите – Comic-Con Bulgaria – беше обявено официално. За първи път в България емблематичното изложение ще си партнира с ежегодния фестивал Aniventure.

Двудневният форум ще се проведе на 9-10 септември 2017 г. в Интер експо център, а една от големите изненади е актьорът Том Влашиха, известен с ролята си на Джакен Х'Гар в Game of Thrones (Игра на тронове).

Публикация, споделена от Tom Wlaschiha (@tomwlaschiha) на %месец %-ден %година в %-часа:%минути%сутрин/вечер ST

Цели 2500 квадратни метра ще бъдат отделени за най-голямата гейминг зона, правена у нас. Тя ще приеме някои от най-добрите геймъри от Източна Европа на голямата си сцена, а допълнителни турнири с големи награди ще бъдат организирани и за всички желаещи да премерят сили в игри като CS:GO, League of Legends, FIFA и много други.

Както всеки Comic-Con, а и Aniventure, и тук ще има много косплейъри, като сред най-известните гости на фестивала ще бъде Calypsen от Полша.

Публикация, споделена от Calypsen Cosplay (@calypsencosplay) на %месец %-ден %година в %-часа:%минути%сутрин/вечер ST

Организатор на Aniventure Comic Con са Key клуб Накама и KEY Events & Communication, а билети за събитието тръгват в продажба на 20 март 2017 г. Цената за двудневен базов билет е 25 лв. 

Феновете ще могат да се срещнат с Том Влашиха със специален Meet & Greet билет на цена 60 лв., който включва:

- лична среща със звезда по избор
- личен автограф от избрания актьор 
- лична снимка с актьора, направена от професионален фотограф (получавате я в дигитален формат) 
- достъп и до двата дни на Aniventure Comic Con 2017
- бърз достъп до събитието 

За 250 лв. пък феновете ще имат осигурена среща с всеки гостуващ актьор, пълен достъп до събитието, осигурено място в косплей конкурса, както и достъп до ексклузивен мърчандайз. 

Comic Con Aniventure Game of Thrones Том Влашиха

Сподели.