Comic-Con 2016: 4 TV панела, които да очаквате с нетърпение

Pinterest LinkedIn +

Фестивалът на поп културата Comic-Con ще зарадва феновете на киното, телевизията, научната фантастика и видео игрите между 21 и 24 юли 2016 г. в Сан Диего. Предстоят премиери на летни блокбъстъри, а куп звезди ще съберат сили за тяхното представяне.

А ето четири панела, които всички телевизионни фенове ще  да видим с нетърпение.

 

The Walking Dead (Живите мъртви)

Андрю Линкълн, Норман Рийдъс, Данай Гурира, Лорън Коен, Кристиан Сератос и Джейфри Дийн Морган са малка част от актьорите от хитовия сериал, които ще се включат в събитието. Феновете ще получат и повече информация за spin-off сериите Fear the Walking Dead.

 

Game of Thrones (Игра на тронове)

Вече знаем, че новият сезон на поредицата ще се появи през лятото на 2017 г. и ще има само седем епизода вместо очакваните десет. Предполага се, че продуцентите ще разкрият подробности за предпоследния сезон и как успяха да запазят съдбата на Джон Сноу тайна.

 

Mr. Robot

Вторият сезон на USA хита е в разгара си, така че още повече се интересуваме от интересните историйки около него. Тежката работа на екипа се отплати подобаващо със спечелването на шест номинации за наградите Primetime Emmy, включително тази за главна мъжка роля за Рами Малик.

 

Star Trek (Стар Трек)

Франчайзът навършва петдесет години през 2016 г., така че празненствата би трябвало да са грандиозни. Уилям Шатнър, Майкъл Дорн, Скот Бакула и Брент Спайнър ще коментират спомените си за любимата си поредица.

Сподели.