Game of Thrones – много гафове и смях зад кадър в шести сезон (Видео)

Pinterest LinkedIn +

Comic-Con е съкровищница за всички нърдове и след като панелът на Game of Thrones (Игра на тронове) мина, днес вече може да се порадваме и на находките от него. Всеизвестно е, че актьорите от сериала са близки приятели след толкова много години, в които са рамо до рамо във войни, пиршества, та дори и кървави сватби. Но и те са хора все пак, и те забравят репликите си и оплитат езиците си между английския и този на племето дотраки, а след 20-тина поредни грешки е напълно в реда на нещата всички на сета да избухват в смях при поредната объркана реплика. По всичко си личи, че Питър Динклидж, Емилия Кларк и другите наши любими познайници от света на Вестерос са истински професионалисти, все пак налице е един покъртително добър шести сезон, но видеото с гафовете зад кадър е едно забавно свидетелство, че все пак и те са хора. Enjoy!

Comic-Con е съкровищница за всички нърдове и след като панелът на Game of Thrones (Игра на тронове) мина, днес вече може да се порадваме и на находките от него. 

Всеизвестно е, че актьорите от сериала са близки приятели след толкова много години, в които са рамо до рамо във войни, пиршества, та дори и кървави сватби.

Но и те са хора все пак, и те забравят репликите си и оплитат езиците си между английския и този на племето дотраки, а след 20-тина поредни грешки е напълно в реда на нещата всички на сета да избухват в смях при поредната объркана реплика.

По всичко си личи, че Питър Динклидж, Емилия Кларк и другите наши любими познайници от света на Вестерос са истински професионалисти, все пак налице е един покъртително добър шести сезон, но видеото с гафовете зад кадър е едно забавно свидетелство, че все пак и те са хора. Enjoy!


Сподели.