VIP Dance: Мълчанието е злато - Милен остава, Мира си тръгва

Pinterest LinkedIn +

Отборът на Милен Цветков и Зара продължава в танцувалната надпревара, решиха зрителите на извънредните елиминации снощи. Те предпочетоха отбора на телевизионния водещ пред този на колежката му Мира Добрева, подкрепена от Мишо Шамара.

"Милен  е преобразен”, коментира журито и при двете му представяния на сцената.

Въпреки че наистина се забеляза сериозна промяна в танците му обаче, той отказа да каже и дума по време на шоуто.

Вместо него, съотборниците му споделиха, че в техния отбор цари разбирателство и това пролича от изпълненията им на сцената, пропити с много емоция и настроение. 

Достойно  се представи и другият отбор в елиминациите. Мишо Шамара се появи напълно преобразен с потури, калпак и мустаци и друсна подобаващ първи народен танц.

Мира пък видяхме в чисто ново амплоа - със смъкнати дрехи и истинско хип-хоп отношение.

Всяко нейно появяване на сцената взривяваше публиката в студиото и изобщо отборът й получи най-много аплодисменти, благодарение на успешното си представяне и извънземната хореография на Goosh.

Докато зрителите оценяваха изпълнението на двата отбора, проф. Юлиян Вучков, в ролята си на служебен защитник на Милен Цветков, раздаде правосъдие сред журито.

Най-критичен бе към Нешка Робева, обвинявайки я, че журира като на световно първенство, а забравя, че оценява любители.

Явно коментарът на ексцентричния професор е имал сериозно влияние върху зрителите, които избраха Милен пред Мира, въпреки че тя демонстрира истинска смелост да отстоява правото си да избере с кого да танцува, след като между нея и Милен цареше враждебност в началото на шоуто.

Самото жури пък обвини продуцентите за грешния подбор на двойки, след като вчера и двамата бивши партньори демонстрираха изключителни достойнства поотделно, с новите си отбори.

Днес половината от отборите във VIP Dance ще танцуват джаз, а другите салса. На базата на изпълненията им довечера, оценките на журито ще определят, кои четири отбора ще бъдат изпратени на елиминации.

По изключение тази седмица участниците ще имат само една танцувална вечер. Причината за това е, че се променят дните на излъчване на предаването VIP Dance.

Зрителите на Нова телевизия ще могат да го гледат в неделя и понеделник от 20 часа, когато всеки от отборите ще представя по един танц, а елиминациите остават в петъчната вечер. 

Сподели.