VIP Dance: приключи за Ива Софиянска и Наско, Мишо Шамара друса ръченица

Pinterest LinkedIn +

Отборът на Ива Софиянска и Наско Михайлов приключи участието си в танцувалната надпревара VIP Dance, след като получи най-ниска зрителска подкрепа от 9,4% по време на елиминациите на 2 октомври.

Дъщерята на бившия столичен кмет се завърна в шоуто след едноседмично отсъствие заради стомашно-чревна инфекция, и въпреки че за този период бе замествана на дансинга от двете си сестри, не успя да се пребори за "милостта" на публиката.

Запомнящ се дебют във VIP Dance направи световната шампионка по художествена гимнастика Симона Пейчева, която зае мястото на Елица Тодорова като партньорка на Крум. Представителката на България в "Евровизия 2007" прекрати изявите си в шоуто поради тежка контузия на колената.


Кланът Софиянски не успя да помогне на Ива и Наско.

Симона Пейчева показа завидни танцувални умения и буквално изстреля отбора си на върха в подреждането, с близо 40% от зрителските гласове. Останалите застрашени от отпадане отбори бяха тези на Мария Силвестър и Боби Турбото, Николета Лозанова и Нед, Камен Воденичаров и Даниела.

Извънредни елиминации във VIP Dance ще се проведат на 4 октомври, когато един срещу друг ще застанат новосформираните отбори на Мира Добрева и Милен Цветков.


Мишо Шамара и ръченица?!

Тв водещата и новият й партньор Мишо Шамара ще танцуват народни танци, а професионалистите в отбора Лили Величкова и Гош ще изпълнят MTV танц. Четиримата пък ще представят обща хореография в стил хип-хоп.

Зара и Милен Цветков също са се спрели на народните танци за тяхното изпълнение в двойка. Професионалистите в отбора Димитрина Русева и Лъчезар Тодоров, които до скоро танцуваха със Сашка Васева и Мон Дьо, ще се развихрят в хип-хопа. Четирите члена от отбора ще се представят в общо изпълнение на куик степ.

Сподели.