Започва най-дългото шоу в ефира - Станция Нова с Иван и Андрей

Pinterest LinkedIn +

След като дебютираха в ефира на Нова телевизия с VIP Dance в добре познатото си амплоа на водещи, Иван и Андрей се завръщат и като продуценти, при това с цялата си свита от сценаристи, режисьори и актьори.

На 3 октомври стартира най-новото предаване на създателите на "Сблъсък" - "Станция Нова". Шоуто е прецедент в българския тв ефир със своята внушителна продължителност от... 8 часа.

"Станция Нова" - фомат, базиран на неделни предавания от италианската телевизия и съботни блокове от английския ефир, ще включва четири основни части.

За начало - модерно студио ще приюти журналистиките Диана Найденова, Надя Чолакова и Люба Кулезич, които заедно с Иван и Андрей, всяка съботна сутрин ще разискват теми от лайфстайла, политиката и криминалната хроника.След това за женската аудитория ще се погрижат нежните половинки на двамата водещи – Вихра и Даниела, чиято задача е да коментират актуални семейни теми. Двете ще споделят своя личен житейски опит и ще разказват любопитни истории от живота с Иван и Андрей.

Част от антуража на "Станция Нова" е и Нана, позната на зрителите от предаванията "Сблъсък" и "Deja-vu". В "Какво ново?" провокативната водеща ще кани гости, които са преки участници в най-дискутираните теми, скандали или журналистически разследвания.

Собствено предаване ще има и Дони - "Донитайм", което ще включва иронични видео материали, интересни игри, куизове, както и забавни коментари на събития през годините.Сред героите на "Станция Нова" са още Боби Турбото, културовед Гъмов, Среброто от Братя Мангасарян и Александър Дойнов.

За финал, 8-часовото предаване ще завършва с познатия девиз "Няма невъзможни неща" и "Сблъсък", като на ринга освен Иван и Андрей отново ще се подвизава полуголата Мария.

"Станция Нова" ще се излъчва в ефира на Нова Тв всяка събота от 10:00 до 18:00 часа.

Сподели.