Нова Тв с конкурентно шоу на Dancing Stars, Иван и Андрей водещи

Pinterest LinkedIn +

През септември в ефира на Нова телевизия ще стартира ново танцувално шоу, което по всяка вероятност ще предизвика пряк рейтингов сблъсък с познатото вече предаване по bTV, Dancing Stars.

Шоуто носи името VIP dance, а негови водещи ще бъдат наскоро преминалите в екипа на Нова Тв, Андрей Арнаудов и Иван Христов. Форматът се реализира от продуцентската къща на Нико Тупарев, Old school, която бе в основата на първия сезон на Dancing Stars в края на 2008 г.

Всеки танц във VIP dance ще бъде изпълняван от отбор, състоящ се от професионални танцьори, сред които Атанас Месечков, Рангел Спиров, Яна Акимова, Трендафил Сърмов, Лили Величкова и Алфредо Торес. Всички те ще бъдат в компанията на известни личности, притежаващи танцувални умения, като вече се спрягат имената на Miss Playmate 2007 Николета Лозанова и фолк певицата Сашка Васева.

Един от официално оповестените участници в шоуто е Георги Енчев-Гош, познат с школите си за улични танци, Street Dance School The Center.


С Николета Лозанова VIP dance ще бъде сериозна конкуренция на Dancing Stars...

Зрителите на VIP dance ще станат свидетели на танцови двубои още в първия епизод, когато отборите ще се понесат в ритмите на танго, румба, джайв, салса, валс, хип-хоп и много други.

VIP dance, чието оригинално име е Strictly dancing, е по лиценз на "Ендемол" - компанията, с която Нова Тв реализира Big и VIP Brother, Star Academy, Сделка или не, Страх и др.

През есента в българския ефир ще стартира и конкурентно танцувално шоу - вторият сезон на Dancing Stars, продуциран този път от Слави Трифонов и неговата компания "7/8". В него основен акцент ще бъдат хореографиите в свободен стил, както и еротичните и ориенталски танци.

Сподели.

Относно автора

Avtora.com е създаден през 2001 г. като поддържаща медия на популярния по това време клуб О!Шипка. Впоследствие платформата променя своя фокус и от музикален сайт разширява темите и начина за доставка на съдържание.