Шок: 8-часово шоу с Иван и Андрей тръгва по Нова Тв

Pinterest LinkedIn +

Безпрецедентно 8-часово шоу започва в ефира на Нова телевизия от началото на месец октомври.

"Станция Нова" ще се излъчва всяка събота на живо от 10:00 до 18:00 часа, с водещи Иван и Андрей. Форматът е с концепция, базирана на неделни предавания от италианската телевизия и съботни блокове от английския ефир. Шоуто ще има четири основни части.

Публицистичната част включва коментарното предаване за обществено-политически и културни теми - "Рулетка". Водещите Иван и Андрей, заедно с Люба Кулезич, Диана Найденова и Надя Чолакова, ще разнищват актуален проблем в присъствието на специален гост.


Да станеш тв водещ покрай Иван и Андрей май не е толкова трудно...

Лайфстайл тематиката ще бъде представена чрез предаванията "Отчаяните съпруги" и "Какво ново?". Първото ще бъде посветено предимно на дамската и семейна аудитория, а негови водещи ще бъдат... съпругите на Иван и Андрей - Вихра и Даниела.

Токшоуто "Какво ново?" ще следи интересните събития от ефира на Нова Тв. В първите съботи водещата Нана ще обсъжда VIP Dance и "Цената на истината".


Екипът, който ще окупира съботния ефир на Нова Тв...

Частта "Забавление" включва предаването "Дони Тайм" - комедийно шоу с Дони и актьора Сашо Дойнов и "Какво става?" - новини от седмицата, видео скечове с актьори и класация на хора и събития.

Последната част от "Станция Нова" е в лицето на добре познатото шоу на Иван и Андрей - "Сблъсък", включващо от своя страна рубриките "Приключенията на Недялко Ем. Цанев", "Култура ми Янко", "Без зъби" и др.

Сподели.