VIP Dance: Деян Донков и Кристина Милева оглавиха класирането

Pinterest LinkedIn +

Отборът на актьора Деян Донков и топмодела Кристина Милева оглави временното класиране в шоуто VIP Dance с актив от 28 точки, следвани плътно от Тереза Маринова и завърналия се след дълго отсъствие, Йордан Йовчев, с 27 точки.

В изминалото предаване, участие не успя да вземе Ива Софиянска поради постъпването й в болница, като на нейно място на дансинга се изяви сестра й Димана. Журито обаче не бе благосклонно да извини отбора за краткото време, което е имал за подготовка, и даде най-ниската оценка от 21 точки.

Тази вечер Наско Михайлов ще си партнира с друг представител от семейство Софиянски – най-голямата сестра Елена, като от съвместния им танц тази вечер зависи дали отборът ще отиде на елиминации на 2 октомври.


Любов ли бе да я опишеш... Деян и Кристина във вихъра на танца

Изненадата на вечерта бе отсъствието на новосформираните отбори на Мира Добрева и Милен Цветков. След като отборът на двамата журналисти се разпадна миналата седмица и му бяха спестени елиминациите, то тази неделя, 4 октомври, заедно с новите си танцувални половинки, те ще се изправят един срещу друг в директен сблъсък.

В отбора на Мира Добрева танцуват Мишо Шамара, Лили Величкова и Гош, а в отбора на Милен Цветков е избраната му от зрителите партньорка Зара, както и професионалистите от отпадналия отбор на Сашка Васева и Мон Дьо – Димитрина Русева и Лъчезар Тодоров.

Новите два отбора не участват в танцувалната надпревара тази седмица, а готвят по три танца, които ще покажат на 4 октомври. На сцената всеки отбор ще представи един танц само от професионалните танцьори, друг, който е изпълнен само от известните личности, а в третия ще танцува целият отбор.

Кой от двата отбора ще продължи участието си в танцувалната надпревара ще реши вотът на зрителите.

Виж танца, който изпрати Деян Донков и Кристина Милева на върха:

Сподели.