VIP Dance: Ранени, онеправдани и на елиминации

Pinterest LinkedIn +

За първи път от старта на VIP Dance, цели пет отбора ще се борят за оставане в танцувалното шоу, по време на елиминациите на 2 октомври.

Един срещу друг, в оспорвана битка за гласовете на зрителите, ще застанат отборите на Елица и Крум, Мария Силвестър и Боби Турбото, Даниела и Камен Воденичаров, Николета Лозанова и Нед, Ива Софиянска и Наско.

Дъщерята на бившия столичен кмет продължава лечението си в болница и въпреки усилията на двете й сестри, които партнираха на Наско в изминалите две танцувални вечери, отборът получи изключително ниски оценки. Наско Михайлов дори влезе в пререкания с Нешка Робева, изразявайки искреното си недоволство от липсата на съпричастност от страна на журито.


Здравословните проблеми на Ива Софиянска не трогнаха журито...

Здравословен проблем възникна и в отбора на Елица Тодорова и Крум. Заради тежка контузия на колената и поради лекарска забрана, снощи в танците не взе участие представителката на България в Евровизия 2007.

Николета Лозанова и Нед, които също ще се борят за зрителските симпатии на 2 октомври, отново изказаха разочарованието си от оценките на журито. Miss Playmate 2006 за втори път изтъкна крайно недостатъчното време за подготовка на отделните хореографии, което имат отборите.


Сексапилът на Николета също не дава резултати...

"100 пъти предпочитам да ви гледам как танцуване, отколкото да пеете", бе коментарът на Нешка Робева за хип-хоп изпълнението на Райна и нейния отбор. За да докаже певческия си талант, фолк дивата взе микрофона и изпълни македонска песен, което накара "желязната лейди" да признае: "Ако така пеете, вземам си думите назад".

Снощи зрителите видяха и антистрийптиза на Дони, който изпълни обещанието си, подкрепян на сцената от съпругата си Нети и актрисата Койна Русева.

Сподели.