Vip Brother 2015: Луна е аут, Преслава се върна в Къщата

Pinterest LinkedIn +

Луна се раздели с играта. А Преслава се завърна като гост-звезда в шоуто.

За кратко време Луна се превърна в най-мразената личност в Къщата. Тя успя да се скара с почти всички Съквартиранти, които я обвиняваха, че е фалшива, неадаптивна и лицемерна. Поп фолк изпълнителката изуми и с предложението за брак, което отправи към министър-председателя на България Бойко Борисов.

"Напускам, защото Бог и публиката решиха кое е най-добре за мен. Аз избрах да бъда себе си, защото това е най-лесното", заяви тя минути след елиминацията си.

Едни от най-големите поп звезди в шоуто се бореха за оставането си в играта. Станахме свидетели на много скандали между Кичка Бодурова и Катя и Здравко от дует "Ритон". Техните спорове, свързани най-вече със сцената, нажежаваха постоянно атмосферата в Къщата.  

Водещата на дейли епизодите Алекс Сърчаджиева призова за лайковете на всички фенове, които искат да видят отново Преслава във формата. В края на гласуването във Facebook страницата на реалитито лайковете достигнаха над 70 хиляди.

В края на поредната седмична мисия Светлана Василева и Катрин Вачева трябваше да отговорят на въпроси, свързани с училищното обучение по география, български език, литература и история. Двете дами не се справиха успешно, а Светлана шашна всички с репликата си, че столицата на Белгия е Холандия.

В крайна сметка решението на Луна да не свали конската си опашка обрече мисията на провал. Но след като Биг Брадър й даде поредна възможност да размисли, певицата се раздели с част от косата си.

Сподели.