Vip Brother 2015: Дует Ритон, Луна и Кичка Бодурова ще се борят за зрителски вот

Pinterest LinkedIn +

Сблъсък на титаните!

Поредна драма се разрази в отношенията между Кичка Бодурова и Катя и Здравко от дует Ритон. Повод за техния спор отново се оказа концертът на Бодурова в Caesars Palace в Лас Вегас през 1999 г. След като тя се закле в дъщеря си, че е пяла в известния хотел, съпрузите поискаха доказателства за твърдението й.

Скандалите около нея натоварват останалите Съквартиранти и това беше една от основните причини за нейната номинация. А Ернестина Шинова, която беше спасена от изгонване тази седмица от Моника Валериева, я определи като "загубена в превода".

Предложението за брак към Бойко Борисов изигра лоша шега на Луна. Всички в Къщата знаеха, че тя се е свързала не с премиера, а с неговия имитатор Ненчо Балабанов. Поп фолк певицата остана искрено развълнувана от положителния отговор на мнимия Бойко, а това кара Съквартирантите да се чувстват неловко, пазейки огромната тайна. 

С два гласа дует Ритон също са застрашени от изгонване. Симпатии към тях изпитват повече от играчите, но дали феновете им извън шоуто ще дадат гласа си за тях - ще видим по време на елиминациите.

Сподели.