Vip Brother 2015: Плеймейтката Моника Валериева аут от играта

Pinterest LinkedIn +

В поредния епизод на Vip Brother 2015 Кичка Бодурова, Луна и Моника Валериева се бориха за оставането си в шоуто, но зрителският вот реши Моника да приключи участието си във Vip Brother 2015.

Колоритните дами отговаряха на неудобни въпроси, зададени не от коментаторите в студиото Иван Ласкин, Антония Петрова-Бередин, Евгени Минчев и Жени Калканджиева, а от останалите Съквартиранти.

Моника не успя да преглътне тежката обида, отправена й от Люси Иларионов. Режисьорът намекна, че плеймейтката изкарва прехраната си, продавайки своето тяло. Тя получи подкрепа от Съквартирантите и заплаши да си търси правата по съдебен път. 25-годишният модел удовлетвори любопитството на всички, като заяви, че е известна заради слуховете за любовна история с футболиста Валери Божинов. 

Изминалата седмица беше много емоционална за Луна. По време на номинациите си тя отправи предложение за брак към министър-председателя на България Бойко Борисов. След няколко дни певицата получи и заветното "Да". Но положителният отговор не беше даден от самия Бойко, а от един от най-добрите му имитатори у нас – Ненчо Балабанов. Поп фолк певицата отговори на въпроси за прическата си, банковата си сметка и семейството си.

Кичка за пореден път се изправи пред опасността да напусне формата. Скандалите с колегите й Здравко и Катя продължават, а самата тя заявява, че мястото й не е в Къщата.

Сподели.