Vip Brother 2015: Нови номинирани, Луна предложи брак на Бойко Борисов

Pinterest LinkedIn +

Изненада за Съквартирантите беше, че този път те изгледаха заедно със зрителите своите номинации.

След като през изминалата седмица Луна беше спасена от номинация, тя отново се завърна в играта за оставане в шоуто. Виповете за пореден път изтъкнаха нейната ленивост, която би попречила при изпълнение на седмична мисия, и нежеланието й да се включи адекватно в живота в Къщата.

Поп фолк певицата отправи изненадващо предложение за брак към министър-председателя на България Бойко Борисов.

"Той ще ми издигне кандидатурата за президент през 2016 г.", заяви Луна, която очевидно има политически амбиции.

Стремежът на Кичка Бодурова да се включи активно в кухнята и постоянните й скандали със Здравко от дует Ритон, с Джино Бианкалана и с Иво Танев я поставиха на челно място в номинациите.

С три гласа срещу себе си Моника също влезе в битката за оставане в Къщата. При избора си Люси Иларионов намекна, че тя се занимава с "най-древната професия". Той не намери отговор на въпроса каква е професията на Моника и как успява да си позволи луксозния си начин на живот.

Огромен скандал се разрази между Моника, режисьора и Джино. Плеймейтката разпали страстите с репликата "Може ли да изгонят най-мъжкото момче в Къщата!", имайки предвид елиминацията на Деян Топалски. Тримата мъже скочиха срещу 25-годишната Моника, смятайки че с думите си тя изразява емоция към ММА боеца и би наранила приятелката му Гергана Капзамалова.

Сподели.