Vip Brother 2015: ММА боецът Деян Топалски напусна шоуто

Pinterest LinkedIn +

Още един Съквартирант напусна Къщата на Vip Brother 2015 по силата на зрителския вот. И това е Деян Топалски. MMA боецът с рекордно IQ се бореше за оставането си в шоуто редом с Джино Бианкалана, Кичка Бодурова, Иво Танев и Люси Иларионов.

"Някои от по-острите ми избухвания явно не са се харесали. Определено намерих приятели", заяви минути след елиминацията си Деян. 

Благодарение на него, на Преслава и на Светлана Василева, които против регламента обсъждаха предстоящите номинации, Биг Брадър глоби всички с 20 процента от седмичния им бюджет. Това стана и една от причините за отпадането на Топалски.

Джино, който също беше застрашен от изгонване, е може би единственото лице в шоуто, което беше непознато за широката българска публика. С влизането си 33-годишният бизнесмен беше въвлечен в любовен триъгълник с Пламен Богданов и поп фолк певицата Джена, която е негова бивша приятелка.

В битката за оставане в Къщата тази седмица участва и Кичка Бодурова. Певицата беше обявена за дразнеща заради прекалено взискателното си отношение към останалите съквартиранти. Видяхме я често да влиза в пререкания със силната половинка от дует Ритон – Здравко Желязков.

Иво Танев пък спечели съотборниците си със своите готварски умения, но амбицията му да бъде едновременно добър готвач, разказвач и певец не се понрави на всички.

За пореден път Люси Иларионов също беше застрашен да напусне формата. Той се показа като чувствителен мъж, на когото му липсва любимата, но и като ожесточен воин, когато трябва да защитава мнението си.

След края на поредната седмична мисия "Войната за къщата" мирът отново е мираж. След като бяха показани думите на Моника Валериева по адрес на режисьора, плеймейтката пожела да напусне играта. Предстои да разберем нейното окончателно решение.

Сподели.