Vip Brother 2012: Златка, Никол и Юлиан разменят ролите си, Любен Дилов-син влиза за седмица

Pinterest LinkedIn +

В поредното "Училище за звезди”, предшестващо провеждането на шестите елиминации на участник във Vip Brother 2012 тази вечер (29 октомври), тримата номинирани – Златка Димитрова, Никол Станкулова и Юлиан Константинов, ще си разменят ролите, като всеки ще трябва да опита професионалните предизвикателства, пред които е изправен другият в живота си извън шоуто.

Златка ще се превърне в синоптик за един ден. Тя ще учи тънкостите на професията на Никол от журналиста Иво Андреев от Новините на Нова телевизия.

Никол ще се пробва в попрището на Юлиан, като неин учител по оперно пеене ще бъде Орлин Горанов. Певецът ще помогне на водещата да се подготви за изпълнение на ария из операта "Кармен" по време на живото предаване в понеделник.  

Юлиан пък ще заснеме собствена фотосесия, влизайки в ролята на Златка. Негов ментор за поведение пред камера, позиране и всичко свързано с модната фотография ще бъде водещата на VIP Новините по Нова телевизия - Нели Атанасова.

По време на живото предаване в понеделник зрителите ще имат възможност да видят и първия епизод от епичния латиноамерикански сериал, който се снима в Къщата – "Позволена любов", а на мястото на елиминирания Съквартирант ще влезе като гост-звезда в шоуто Любен Дилов-син.

След изгубения миналата седмица бас с Ники Кънчев, той ще трябва да прекара в Къщата една седмица с останалите Съквартиранти, като споделя изцяло живота в Къщата. Единствената привилегия за гост-звездата ще бъде възможността да продължи да води предаването си "Удавете водещия" в Станция Нова.

За да защитават номинираните Съквартиранти, в студиото на Ники Кънчев в понеделник вечер, ще гостуват Владо Береану и Калина Крумова за Юлиан; Петко Димитров и Маги Желязкова ще защитават Златка, а за оставането на Никол в шоуто ще агитира майка й - Елена Станкулова, както и Жени Калканджиева.

Сподели.