Vip Brother 2012: Юлиан Константинов напусна Къщата

Pinterest LinkedIn +

Юлиан Константинов напусна Къщата на Vip Brother 2012 след шестите елиминации, които се проведоха на 29 октомври в ефира на Нова телевизия.

Юлиан Константинов: Къци е всичко, което един мъж не трябва да бъде

Оперният певец прекрати участието си в реалити шоуто, след като се изправи в пряк сблъсък срещу двете дами, застрашени от изгонване - Златка Димитрова и Никол Станкулова. 61.7 процента от гласувалите зрители са дали своя вот за излизането на Юлиан Константинов от шоуто.

За да защитават номинираните, в студиото на Ники Кънчев гостуваха Владо Береану и Калина Крумова в подкрепа на Юлиан, Петко Димитров и Маги Желязкова, които защитаваха Златка, а за оставането на Никол агитира майка й - Елена Станкулова, както и Жени Калканджиева.

На мястото на Юлиан Константинов като гост-звезда във Vip Brother 2012 на 29 октомври влезе Любен Дилов-син. Журналистът ще прекара една седмица в Къщата, като ще споделя изцяло живота на останалите Съквартиранти. Единствената привилегия за Любен Дилов-син ще бъде възможността да продължи да води предаването си "Удавете водещия" в "Станция Нова".

СПЕЧЕЛИ VIP КАРТА ЗА КИНОМАНИЯ 2012>>

Сподели.